HTML

2012.09.28. 07:00 tomistark

BB10 telefonok egy képen

Na most azt mindig is tudtuk, hogy Waterlooban elég szellős a gyár kapu ahonnan, ki-kihord ezt-azt a szél az éppen fejlesztés alatt álló készülékekről.

Ezen gondolat meneten végig haladva jutunk el ehhez a néhány képhez amit itt lent láthattok Magyarországon elsőként tölünk.

BlackBerry_N_series_5.jpgBlackBerry_N_series_4.jpgBlackBerry_N_series_3.jpgBlackBerry_N_series.jpg

Én inkább az a qwertys ember vagyok nem olyan "fúltács" , ezért a képeket nézegetve elfogott az az érzés, hogy az utolsó képen látható kézből bizony kikapnám és elszaladnék vele miközben boldogan ugrándoznék, hogy végre megérkezett. 

A képeket a crackberryről loptuk: http://crackberry.com/leaked-images-qwerty-blackberry-10-n-series-appear-online

2 komment

Címkék: széria N L BB10


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr424807675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-igu- 2012.09.28. 09:45:56

Jo lesz ez a qwerty-s szorny, mar elkezdtem gyujteni ra. De ha nem lesz normalis mail-kliens, mast veszek a penzembol - ezt veheti a RIM fenyegetesnek is. :]

tomistark 2012.09.28. 09:53:40

@-igu-: én is így vagyok vele legyen benne az active sync ne kelljen már minden féle fél megoldásokkal élni. Nagyon eltudom képzelni azt a telefont full qwerty + full touch hozzá ezzel a fasza új rendszerrel
süti beállítások módosítása