HTML

2012.09.06. 08:00 tomistark

Android Runtime menetrend

Android_Runtime_For_BlackBerry.jpg

Nagyon jó hírem vannak azoknak akik android alkalmazásokat portolnak Blackberry 10-re. A fent látható menetrend szerint jó néhány hasznos dolog landol a fejlesztők markaiban szeptember hónap során.

- Címjegyzék támogatás - a natív BB10-es címjegyzék elérése az android appból akár új létrehozására akár meglévő szerkesztésére

- Tárcsázás és SMS támogatás - Android appunkból immár tárcsázni és sms-t küldeni is tudunk majd

- IMF támogatás - Android szövegbeviteli vezérlés a BB10 virtuális billentyűzettel

- Multimédiaszinkronizálás - Android appal készült média tartalom megjelenik majd a BB10 multimédia felületén is

- Értesítések - Az Android portok értesítései is bent lesznek a BB10 értesítési boxába vagy meg lesznek BB csillagozva az appon

- Eclipse plug-In 1.3 - hozzáadott támogatás az Eclipse 3.8 Juno-hoz és bug fixek

 

Én nem vagyok fejlesztő, de BB témákra fogékony ember és úgy gondolom, hogy a BB10 lefogja szakítani az Android és Icucc fanatikusok arcát, felveszi hallowen maszknak és sikítozva elszalad vele. Igen csak ennyire lesz komoly. A teljes sikerhez persze az sem árt, hogy ha a fejlesztői közösség odateszi magát komolyan, de a fenti cikk alapján a RIM minden segítséget megad a legkomolyabb appok készítéséhez többek között egy 10000 USD értékű ösztönző is kivan írva a fejlesztőknek.

Szólj hozzá!

Címkék: android portolás bb10


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr754758170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása