HTML

2012.08.16. 13:48 tomistark

Blackberry 10 és annak liszenszelése

Aki veszi a fáradtságot és elolvassa a RIM CEO-jával készítet interview-t ( http://www.businessweek.com/news/2012-08-13/rim-says-blackberry-10-will-soon-be-ready-for-licensing ) akkor egyértelművé válik, hogy a RIM fölött köröző keselyűk közé lőtt egy sorozatot Thorsten.

Szeretett Playbook-on futó QNX nevű operációs rendszer ugyanis több más eszközön fut mint ahány playbook el van adva. Néhány a példák közül: 

-Autós fedélzeti computerek

-Pilóta nélküli repülök

-atomerőművek

Ha megnézzük ezt a listát jól látszik, hogy durván GDP növelő termékek fedélzeten is elkarcol a QNX, így aki arra gondolt, hogy a konkurencia (pl: samsung) okostelefonjain látja viszont a BB10-et azt ki kell, hogy ábrándítsam, hogy lehet hogy hamarabb lesz BB10 egy Caterpillar bányaipari gépen mint a Galaxy S 125-ön.

Sokszor hangoztattam mindenhol ahol tudom, hogy egy akkora céget leírni mint a RIM elég nagy felelőtlenség, vannak itt még tartalékok ahová oda lehet még nyúlni hamár a push email már nem a legnyerőbb...

Szólj hozzá!

Címkék: -


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr964712274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása