HTML

2012.06.29. 09:47 kovacsaaron

Multiplayer

Biztos vagyok benne, hogy már mindenki volt "LAN partin" legalább egyszer. Teljesen más játékélményt nyújt más emberek, nem pedig egy gép ellen játszani, esetleg csapatokban. Playbookon erre a Gameloft cég által készített játékokkal van lehetőség játszani, helyi hálózaton nem, de interneten igen. A multi játékhoz mindössze egy Gameloft Account-ra és internet kapcsolatra van szükségünk. Tapasztalataim szerint többé kevésbé működik is a dolog, bár lenne mit javítgatni rajta ami sajnos nem történik meg. 

Néhány játék amit kipróbáltunk: 9mm, Modern Combat 2, UNO, Asphalt 6, Starfront (2.0-ás verzióban nem lehet bejelentkezni), N.O.V.A 2, GT Racing Motor Academy. Ezek közül az Asphalt 6, Modern Combat 2 és a GT Racing Motor Academy ingyenes letölthető az App World-ből.

gameloft_logo_feature.png

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr64618714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása