HTML

2012.04.17. 17:55 -igu-

OS frissítés érkezett (v2.0.1.358)

Nem egészen két hónap eltelte után újabb nagyobb frissítést kapott a PlayBook operációs rendszere. Mindenféle előzetes bejelentés nélkül ma délutántól elérhető a PlayBook OS v2.0.1.358.
A jelentősebb változások közt szerepel a böngésző teljesítményének javítása (valóban érezhető gyorsulást értek el a fiúk), javult az Android-os appok támogatása, csiszoltak valamelyest a PIM alkalmazásokon (levelező, naptár, kontaktlista, video-chat), ill. a BB Bridge és is átesett némi optimalizáláson. Jó néhány nem dokumentált javítást is tartalmaz az új verzió, ám a RIM letudta ezt annyival, hogy And much more!
Jó hír, hogy a Side Load (.bar file-ok feltöltése DDPBInstaller-rel) ugyanúgy működik, mint eddig.
A rendszer frissítése elérhető egyrészt az értesítési területen megjelenő új ikon segítségével, ill. a Menü - Szoftverfrissítés - Frissítések keresése módszerrel is. A csomag megintcsak jelentős méretű, kb. 350MB, úgyhogy érdemes töltőre tenni a PlayBook-ot a frissítés idejére. A frissítés utáni első boot-olás elég hosszadalmas, de ez is betudható a frissítőcsomag nagy méretének.
Várjuk kommentelőink észrevételeit, különösen az említett much more! kategóriában.

 

-igu-
 

1 komment

Címkék: frissítés os 2.0.1


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr674457217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icezozo · http://playbook.blog.hu 2012.04.17. 20:58:16

most jutottam el,hogy en is letoltsem!
süti beállítások módosítása