HTML

2012.02.28. 08:25 -igu-

Playtorrent

Mivel manapság annyira elterjedt a torrentezés, már nem is csodálkozhatunk azon, hogy Playbook-ra is készült torrent-kliens - az viszont nem véletlen, hogy az Appworld-ben hiába keressük. Magyarországon a letöltés jelenleg legális (bizonyos határokon belül), ám a világ nagy részén kemény szankciókkal sújtják a torrentezést.
El tudok viszont képzelni olyan helyzetet, hogy hazafele úton az IC-n jut eszünkbe, hogy a szomszéd kisfiúnak megígért Linux disztribúciót tartalmazó DVD-t a kollégiumi szobában hagytuk a Fenyvessy/Fucks/Plósz féle Műszaki táblázatok alatt. Ilyen esetekben nagyon jó szolgálatot tehet a Playtorrent, amit a DDPB Installer segítségével varázsolhatunk fel tabletünkre.


Miután kiválasztottuk az általunk letölteni kívánt torrent-et a böngészőben, az felkínálja a mentés lehetőségét.


Sok dolgunk nincs vele, a letöltött torrent file-t a Playtorrent automatikusan felismeri, és az azonnal meg is jelenik a programban, elindítani viszont nekünk kell manuálisan. Ekkor a program feltérképezi a rendelkezésre álló szabad tárterületet, majd - kapcsolattól és a peer-ek számától függően - elindul a letöltés.

 

A program diagramban tudja mutatni a le- és feltöltést, néhány kiegészítő információval egyetemben.

 

A programablak alján van lehetőség szűrni a mutatott torrenteket állapotuk alapján (összes, aktív, letöltés alatt, seed-elt, befejezett).
Ha már nincs szükségünk a torrent file-ra, vagy akár a letöltött anyagra, a törlés alkalmával kiválasztható, hogy mitől akarunk megválni (csak a torrent file, torrent file és letöltött adatok, csak a letöltött adatok).

 

Ahogy említettem, a telepítéshez DDPB Installer szükséges, ennek használatához a tabletünket fejlesztői módba kell kapcsolni. Az alábbi linken található némi segítség a művelethez: http://pdaplus.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=6860&Itemid=1

A .bar file ingyenesen letölthető: http://playappsblog.com/PlayTorrent.bar

-igu-
 

Szólj hozzá!

Címkék: p2p torrent fájlcsere


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr204216815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása