HTML

2012.02.15. 08:10 -igu-

The Lost Komodo

A komodói varánusz veszélyes állat, ezt még a gyerekek is tudják. Kicsinek minden állat aranyos, ezt még a felnőttek is tudják. Mai játékunkban egy veszélyes-aranyos kis komodói varánuszbébi kéri segítségünket, aki elszakadt a családjától. Kicsi, éhes, gyámoltalan - de veszélyes lesz, ha sikerül felnőnie!
Mitán a bébit csőrében szállító madár (nálunk gólya) légibalesetet szenved, a kis csöppség egyedül találja magát a tengerparton. Elsődleges feladata az életben maradás, ami jelen esetben két részből áll: felfalni a nála kisebb jószágokat, és elkerülni a rá vadászó nagyobbakat.
A játék nagyon egyszerű: csak menni kell. Hogy éppen ebédelni, vagy menekülni, azt az adott helyzet határozza meg. Irányításra használhatunk D-pad-et vagy a PlayBook giroszkópját kihasználva billegtetéssel is irányba állíthatjuk zsebsárkányunkat.
A grafika kifejezetten aranyos, mintha vízfestékkel festették volna, különösen igaz ez a pályákat összekötő képekre. Töltés közben fontos dolgokat tudhatunk meg a komodói varánuszokról, bár némi angol szükséges a megértésükhöz.
 
A játékot kifejezetten gyerekeknek szánták, ám a felnőtteket is le tudja kötni néhány órára, főleg a játék vége felé - ahol a gyerekek már elakadnak, apuka biztos keze még segíthet.
 
 
Aki kedvet kapott a sárkányokhoz, esetleg a sziget élővilágáról, vagy a Komodói Nemzeti Parkról szeretne többet megtudni, az hasznos információkat találhat az alábbi weboldalon: http://realwonderoftheworld.com/
 
-igu-

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyenes sárkány varánusz komodói


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr94105125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása