HTML

2012.01.26. 20:31 kovacsaaron

Playbook 3G

Az új Playbook nem csak annyiban fog különbözni elődjétől, hogy 3G modem lesz beleépítve, több újdonság is lesz a Playbook 3G-vel ami már az OS2-vel fog a boltokba kerülni.

Már nem 1GHz-es kétmagos processzor fog felelni a gyors működésért, hanem 1,5GHz-es két magos processzor. Vajon nagyobb akkumulátor kerül bele, vagy a magasabb órajel miatt lekel mondanunk a mostani nagyon jónak mondható üzemidőről? Továbbá 42Mbps HSPA+ modem kerül a tabletbe, így nem kell a kicsit lassúcska Bluetooth Bridge internet hozzáférést használnunk ha nem vagyunk wifi közelben. Ez a modell már kap NFC chippet is amit a BlackBerry 9900-ban is megtalálhatunk, igaz kis hazánkban még nem sok mindenre tudjuk használni, de majd idővel remélhetőleg nálunk is elterjed ez a megoldás.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr573868984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása