HTML

2012.01.14. 11:53 kovacsaaron

luko remote

Hétfő az egyik kedvenc napom TV sorozatok terén, hogy miért is? Hétfőn krimi hétfő van a TV2-ön ahol NCIS-t és NCIS L.A.-t adják le.

NCIS Los Angelesben többször feltűnt, hogy Eric Beal egy tablettel irányítja az oriás képernyőt és minden más gépet, furának is tűnt hiszen soha nem hallottam ilyen megoldásról mígnem rátaláltam a luko remote nevű alkalmazásra. 

A használatához le kell töltenünk a Playbook alkalmazást, PC-re meg a szerver programot. Nem igényel semmi féle informatikai tudást, nem kell beállításokat elvégezni a működéséhez sem a gépen, sem a playbookon, sem a hálózati eszközökön. 
A képen is látszik, a programon keresztül nem látjuk a PC képernyőjét, csak egy touch padunk van, aminek az érzékenységén is tudunk állítani, a legfőbb gombok és médialejátszáshoz szükséges gombok. A bal oldali sávban egy tallozó van, amivel a meghajtón levő fájljaink között tudunk böngészni, így egy filmet vagy zenét akár annélkül is eltudunk indítani, hogy a monitorunkra néznénk.

Szerintem a program csillagos ötös, remélem sokan hasznát veszitek ;)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr63542414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása