HTML

2012.01.03. 19:46 kovacsaaron

Droid lett a Playbookom

Amint megírtuk már van Beta OS 2.0 Playbookra. Ez a rendszer már alkalmas Android alkalmazások futtatására is. Ugyan .apk kiterjesztésű alkalmazásokat még csak konvertálás után képes futtatni, de működik. Régebbi 2.0-ás verzióknál még szükség volt külön az Android app player telepítésére, ugyan is, vagy nem volt még benne, vagy működésképtelen volt. A legfrissebb 345-ös számozással jelölt verzió már egészen sok alkalmazással megbirkózik. Előfordulhatnak, hogy nem indulnak el az appok vagy épp játék közben összeomlik a rendszer.

 
Sajnos a jövőben sem fogjuk tudni futtatni ezeket az alkalmazásokat:
Nem támogatja az élő háttereket
Nem támogatja továbbá a Widget alkalmazásokat
SIP and SIP VoIP (magyarul a skype így sem lesz megoldható)
Az Android NDK-val  ( Native Development Kit) fejlesztett programok kilőve
Az olyan programok melyek a Google Maps-re, az alkalmazáson belüli fizetésre, az Android “text-to-speech” motorra építkeznek nem futtathatók az Android App Player segítségével

Szólj hozzá!

Címkék: alkalmazás android playbook


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr923517358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása