HTML

2012.10.11. 07:42 icezozo

Mire figyelj PlayBook vásárlásakor?

Néha érdekes e-mailek érkeznek, ilyen volt ez is: „Szeretnék PlayBook-ot vásárolni. Mire kell odafigyelnem, hogy ne legyen lopott vagy letiltható, esetleg rejtett hibák vagy gyári hibák lehetnek? „

pl.jpg

Az elmúlt időszak alatt jó pár darab PlayBook megfordult a kezeim között. Mindegyiket kipróbáltam, használtam, a gyerekek most is nyúzzák.

Én nem tapasztaltam se gyári, se rejtett hibákat. Szoftveresen folyamatosan javítják a felmerülő hibákat, de ez minden platformon így van.

Bevallom letiltottal sem találkoztam. (ámbár mit tiltanának benne )

Talán olyan történt, hogy lemerült ( hosszabb ideig nem használták) és nem indult a készülék. Illetve az egyik szerkesztő társamnak jelen pillanatban szervizben van a PlayBook-ja mert vibrál a kijelző. Érdekes, mert ez az első amiről hallottam. Sőt mi több, megkerestek, hogy 4 pixelhibát talált a PlayBook-on.

Szóval visszatérve, bátran meg lehet venni kipróbálás után a PlayBook-ot ! Persze azért ne legyen sérült .

Garancia: Hivatalosan nem került Magyarországra PlayBook! Ezt tudomásul kell venni. Egy-két GSM üzlet adhat rá garanciát, ha ott vásárolják meg.

Amit még érdemes tudni, hogy az ajándékba kapott PlayBookok-nál  a készülék hátulján az egyik sarokban van egy matrica .De ez persze semmit nem befolyásol, csak tudjuk,hogy azt ajándékba adta a RIM mert írtak rá egy programot! Így honorálták a fejlesztőknek azt a segítséget, hogy minél hamarabb feltölthessék az AppWorld-öt különböző programokkal és játékokkal.

Egy szónak is száz a vége! Irány PlayBook-ot venni!

Szólj hozzá!

Címkék: playbook


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr454830943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása