HTML

2012.11.13. 09:45 tomistark

Blackberry a fejlődő országokban

crackberry.com-on James Richardson (a nagyon csúnya brit kiejtésű) összedobott egy cikket arról, hogy hogyan áll a BlackBerry Nigériában, ami Afrika egyik legnépesebb országa. Természetesen mindenki, aki teheti BlackBerryt használ. Egy prepaid havi teljes BB hozzá férés kb. 10 USD.

Amíg mi Európában és a megmaradt bázis Észak Amerikában lélegzet visszafojtva várja a BB10 érkezését a fejlődő országokban hatalmas az igény a BlackBerryre.

IMG-20121111-00104.jpg

Ezt a cikket éppen Vietnámból írom, és elmondhatom, hogy itt egy 85 milliós országban mindenkinek legalább két telefonja van, általában a legegyszerűbb feature Nokia, de egy havi prepaid BB elő fizu, ami 300 mega adatot takar kb. 1000 Ft, (egy tál meleg étel kb. 250 Ft, egy gin tonic 600 Ft). Itt fent az északi hegyekben nagyon sok helyen nincs vezetékes internet és csak a mobil megoldások maradnak, amik szintén nem gyorsak, de egy BlackBerryvel edgen el lehet netezgetni egész napokat (A BB pushról nem is beszélek ami ugye akkor küld és fogad amikor van hálózat.), amíg egy htc desire már fél nap alatt megadja magát a gyakori toronyváltás, meg cellakeresés miatt. 

Én úgy látom, hogy a RIM a fejlődő piacokon még sok BB-t és hozzá tartozó szolgáltatást tud eladni, amíg a BB10 visszahódít egy kicsit a fejlett országok piacából.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr284902666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása