HTML

2012.03.12. 08:00 icezozo

Ki és mire használja a Playbookját?

Aki ismer, jól tudja, hogy nálam sokáig nem marad meg egy „kütyü” sem. Amint lehetőségem van, kipróbálok minden újat. Ezért is meglepő, hogy több hónapja (szám szerint 5) használom a Playbook-ot. Míg az androidos tabletekkel nem voltam kibékülve (Galaxy Tabot 3 hónapig is nyúztam), addig a QNX-et futtató Playbook-kal maximálisan elégedett vagyok. Nem fagy le BB alkalmazásoktól (kivéve androidos app-ok esetén, amik nem futnak), nem kell külön feladatkezelőből bezárni a programokat. Az iPad  a flash tartalom hiánya miatt nem maradhatott meg.

kép_2.jpg

Szóval elsősorban munkára fogtam a Playbookot.
Szerencsére mind az 1.0 majd a Beta 2.0 és a hivatalos 2.0 OS esetében is található az alap programok között  excel/world/powerpoint kezelő program, így nem kell azt külön megvásárolni.
A Documents To Go és az Adobe Reader fontos kelléke a munkámnak.
Amióta van natív e-mail, naptár és partnerkezelés, azóta szinte le sem teszem a gépet.
A Bridge egy csodálatos dolog a Playbook-hoz. Főleg a frissített verzió, ami arra is képes, hogy a Blackberry-ről gépeljek és közben a Playbookról nézem a 7” kijelzőn.
Nem érzem hiánynak a SIM modult, hisz vagy Bridge-n vagy WIFI-n keresztül tudok kapcsolódni a világhálóhoz, nem beszélve arról, hogy a Blackberry 9900, amin már a 7.1 OS fut, rendelkezik Mobil hotspot lehetőséggel. 
Másodsorban a Playbook-ot játékra, tesztelésre és filmnézésre használom.
A játékok HD minőségben csodálatosak, sőt HDMI kábelen keresztül  televízión is élvezhetem, a filmeket akadás mentesen lejátsza.
Elégedett vagyok vele, mert jobban tudom használni a Playbook-ot mint más OS-sel rendelkező társait.

Te mire használod?
Küld el a playbook.blog@gmail.com  címre és megjelentetjük az oldalon.
Fontos, hogy minél több tapasztalat legyen, mert itt még nem annyira elterjedt a Playbook, mint más kontinensen!
Ezen vagyunk, hogy „hirdessük az igét” !

Playbook.blog szerkesztősége

Szólj hozzá!

Címkék: playbook tablet


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr434309199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása