HTML

2012.01.30. 08:38 -igu-

Playbook 3.0 koncepció

Néhány hete borzolja a kedélyeket John Anastasiadis Blackberry koncepciója a körbefutó kijelzőjével. Most ummie4 crackberry-tag tesz arról, hogy legyen miről beszélni... a saját igényeit öntötte formába, és publikálta az elképzeléseit a crackberry.com-on.
A multitaskos képességeket helyezte előtérbe a kettős képernyő megálmodásakor: pl. a felső képernyőn videochat mehet, miközben a másikon Powerpoint bemutatót nézhet.
Tetszik neki a BB9900 billentyűzete, ezért azonos stílusú gombokat képzelt az új Playbook-ra, azzal a különbséggel, hogy az alsó képernyő két oldalára osztotta el őket a kényelmesebb gépelés érdekében - ha kézben tartjuk a készüléket, ez az igény tényleg valós.
A billentyűzet felett egy-egy trackpad kapna helyet, ez játékvezérlésre különösen alkalmassá teheti az eszközt.
Az előlap szálcsiszolt rozsdamentes acélból lenne, és az összecsukhatósága okán védené a képernyőket - ráadásul a helyfoglalással se lenne gond.
Én magam nem tudom még eldönteni, hogy tetszik-e. Mindenesetre érdekes elképzelés...
 

 

forráscrackberry.com/dreamy-blackberry-playbook-30-concept-crackberry-member-ummie4

-igu-

Szólj hozzá!

Címkék: design koncepció 3.0


A bejegyzés trackback címe:

https://playbook.blog.hu/api/trackback/id/tr553974703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása